Ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Memleket Partisi Genel Başkan seçimleri için Memleket Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı da Cumartesi günü sandık başına gitti. Memleket Partisinin tüzüğü gereği genel başkanlık seçimi tüm üyelerin katılımıyla eğilim yoklaması sonucunda belirleniyor. Memleket Partisi Polatlı İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen oy kullanımına Memleket Partisi Ankara İl Yönetiminden Demet Dalgıç’ta katıldı.
GÖZEL: GELECEĞİMİZİ GERİ ALACAĞIZ
Memleket diyen herkesi partiye davet eden Memleket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Mustafa Gözel, “Ülkemizin, siyasi hayatında yeni bir umut ve ufuk açarak kuruluşunu gerçekleştiren Memleket Partimiz, tüm yurtta olduğu gibi Polatlımızda da süratli bir şekilde ve büyük heyecanla çalışmaları sürdürmektedir. Çalışarak bin bir emekle saygı sevgi ve kalbimizdeki memleket sevgisi ile birlikte başaracağız ve geleceğimizi geri alacağız. Memleket diyen herkesi mücadelemize ortak olmaya çağırıyoruz.” dedi.
EROL: YENİDEN GÜZEL HAYALLER KURDURACAĞIZ
İnsanların özgür yaşaması için taşın altına ellerini koyduklarını ifade eden Memleket Partisi Polatlı İlçe Başkan Yardımcısı Adem Erol, “Memleket Partililer olarak memleketine sevdalı, ülkenin geleceğinden kaygı duyan, çocuklarımıza güzel hayaller kurdurmak isteyen, Türkiye üzerinde düşleri olan, refah, mutlu, insanların özgür bir biçimde yaşamaları için ellerini taşın altına koymuş insanlarız. Bizler bu ülkenin evlatlarına yeniden güzel hayaller kurduracağız. Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin liderliğinde diyoruz ki başaracağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz.” Dedi.