Mamak'ın Saimekadın semtinde yer alan 77. Yıl Cumhuriyet Parkı'nın acilen bakıma alınması gerekiyor. İçerisinde Saimekadın Millet Kıraathanesi'ni barındıran parkta, yağmur yağdığı zaman vatandaşlar yürümekte oldukça zorlanıyor. Park içinde yürüme alanlarını oluşturan taşların söküldüğü veya parça parça kırıldığı gözle görülüyor. Bu durum yağmur yağdığı zaman parkta su birikintisi oluşuyor ve vatandaşların yürümesi imkansız hale geliyor.

Mamak Saimekadın 77. Yıl Cumhuriyet Parkı Acil Bakım Istiyor (1)

77. YIL CUMHURİYET PARKI'NA ACİLEN BAKIM YAPILMALI

Ayrıca parkta yer alan oturma alanları yetersiz ve yağmur yağdığı zaman çoğu oturma alanının üst katı su akıtıyor. Vatandaşlar, bu durum nedeni ile parkı sadece havaların iyi olduğu zamanlarda kullanabiliyor. 77. Yıl Cumhuriyet Parkı'nı kullanan vatandaşların parkın acilen bakıma alınması gerektiğini ve bu sorunların çözülmesini istiyor.

TİKA'dan şehit ve gazi çocuklarını sevindiren hareket
TİKA'dan şehit ve gazi çocuklarını sevindiren hareket
İçeriği Görüntüle

Mamak Saimekadın 77. Yıl Cumhuriyet Parkı Acil Bakım Istiyor (2)

Mamak Belediyesi ekiplerinin 77. Yıl Cumhuriyet Parkı'nda yaşanan bu sorunlara acilen çözüm bularak bir an önce parkı daha kullanılabilir bir hale getirmesi bekleniyor.

Muhabir: ÖMER YILDIZCI