Polatlı İlçe Müftülüğünde görevli din hizmetleri Polatlı’da ki çeşitli mahallelerde ziyaretlerini sürdürüyor. 65 yaş üstü vatandaşları bizzat evlerinde ziyaret eden din görevlileri ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak varsa ihtiyaçlarını gideriyor.
CAMİLER TEDBİR AMAÇLI DEZENFEKTE DİLİYOR
Polatlı Belediyesi koronayla mücadele ekipleri camilerde de çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Ekipler tüm camileri virüslere karşı tedbir amaçlı dezenfekte ediyor. Polatlı Belediyesi korona ile mücadele ekiplerinin yanı sıra din görevlileri de temizlik kapsamında cami avlusu ve ağaçları kireçle boyama işlemi yapıyor.
ÖĞRENCİLER EVLERİNDEN TAKİP EDİLİYOR
Kuran kurslarında ara verilmesiyle birlikte eğitim öğretimin aksamaması için kuran kursu öğreticileri teknoloji imkanlarından faydalanarak öğrencilerini internet veya telefonla ezberlerini dinleyip takip ediyorlar.