Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde dün akşam saatlerinde şiddetli yağış meydana geldi. Yağış nedeniyle ilçe genelinde su taşkınları meydana geldi. Bazı yollarda sel nedeniyle çökmeler meydana geldi.

Yol Su

MOLOZLAR YOLA SÜRÜKLENDİ

Özellikle ilçe merkezinde bulunan Şehit Mehmet Erdem Caddesi, yağıştan en fazla etkilenen noktalardan biri oldu. Caddede biriken yağmur suları araç ve yaya trafiğini zora soktu. Yağışın etkili olduğu sırada, caddenin yakınlarında devam eden bir inşaat alanında bulunan molozlarda yollara sürüklendi.

Ankara'da Gazzeli çocuklar için umut stantları
Ankara'da Gazzeli çocuklar için umut stantları
İçeriği Görüntüle

Olayın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kızılcahamam Belediyesi’ne bağlı ekipler, suyun tahliyesi ve yol onarımı için çalışmalara başladı. Yetkililer, vatandaşlara, aşırı yağışlara karşı dikkatli olmaları için uyarılarda bulundu.

Muhabir: Cansu Demir