Ankara’nın en işlek noktalarından biri olan Kızılay’da, AVM önünde bulunan ve metro alt geçidine inen yürüyen merdivenler günlerdir arızalı. Sabah ve akşam saatlerinde binlerce kişinin kullandığı merdivenlerin arızalı olması iniş ve çıkışlarda yoğunluğun artmasına sebep oluyor.
İNİŞ ÇIKIŞLARDA YOĞUNLUK OLUŞUYOR
Durumu fark eden vatandaşların arızayla ilgili yetkililere defalarca bildirimde bulunduğu öğrenildi. Fakat yapılan şikayetlere rağmen yürüyen merdivenlerde henüz bir onarım yapılmadı. Merdivenleri kullanmak zorunda kalan vatandaşlar arasında zaman zaman yoğunluk ve tartışmalar yaşanıyor.
Günü her saati yoğunluğun yaşandığı bölgede bu tür arızaların hemen çözüme kavuşması bekleniyor. Bölgeden sorumlu güvenlik görevlilerinin aktardığına göre ise, arıza ekipler tarafından düzeltiliyor fakat aynı sorun tekrar ediyor.