Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Karadağ, CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç ve Keçiören Belediyesi ekipleri sevgi, fedakârlık ve karşılıksız iyiliğin sembolü olan Anneler Günü'nde şehit annelerini ziyaret ettiler.
"ŞEHİT ANNELERİ BAŞIMIZIN TACIDIR"
Belediye Başkanı Mesut Özarslan şehit anneleri ile telefonda görüntülü konuşarak acılarını paylaştı. "Sevginin, emeğin ve fedakârlığın simgesi annelerimize minnettarız" diyen Belediye Başkanı, şehit annelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini vurguladı. Özarslan, "Şehit annelerimiz başımızın tacıdır, bizler de onların evladıyız. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.
"TÜM KAHRAMANLARIMIZI MİNNETLE ANIYORUM"
CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, ziyarete dair sosyal medya hesabından fotoğraf karelerini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
"Anneler Günü vesilesiyle, Keçiören İlçe Başkanımız Berk Kılıç ve Keçiören Belediye Başkan Yardımcımız Selçuk Karadağ ile birlikte Şehit P. Asb. Bçvş. Arif Koç'un annesi Fatma Koç, Şehit Polis Memuru Fırat Bulut'un annesi Rahime Bulut, Şehit Polis Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı'nın annesi Ümmühan Kırımlı'yı ziyaret ettik. Ebediyete uğurladığımız tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum."
Anneler Günü’nde şehit annelerimizi Keçiören Belediyesi ekiplerimiz ile Ankara Milletvekilimiz Sn. Semra Dinçer ve CHP Keçiören İlçe Başkanımız Sn. Berk Kılıç ile birlikte ziyaret ettik.
— Dr. Mesut Özarslan (@OzarslanMesut) May 11, 2025
Şehit annelerimiz başımızın tacıdır, bizler de onların evladıyız. Her zaman yanlarında… pic.twitter.com/ccTbCvUBmr