Keçiören Belediyesinin düzenlediği yaz konserlerinin ikincisi, Yayla Mahallesi’ndeki Ahmet Mergen Parkı’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Türk halk müziği sanatçıları Cankat Erdoğan, Ersin Perçin ve Yiğit Deniz Ekinci’nin sahne aldığı etkinlikte vatandaşlar türküler eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan konser, Keçiörenlilere keyifli bir yaz akşamı yaşattı.
KEÇİÖREN'DE ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, konserlerin yalnızca bir eğlence programı olmadığını belirterek, “Bizim hedefimiz sadece konser düzenlemek değil, Keçiören’i sanatın, bilimin, kültürün ve sporun buluşma noktası yapmak. İlçemizin her köşesinde vatandaşlarımızın bir araya geldiği, birlik ve beraberliğin güçlendiği etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yaz konserlerimize yoğun ilgi gösteren kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyor, herkesi etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.
Yaz konserleri programı 27 Ağustos Çarşamba günü devam edecek. Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Mehmet Çakıroğlu Parkı’nda saat 19.00’da başlayacak etkinlikte Ersin Perçin, Yiğit Deniz Ekinci ve Aysu Ulupınar sahne alacak.