Bakan Tekin, İslam Sanatları Fuarı’nda sanatseverlerle bir araya geldi Bakan Tekin, İslam Sanatları Fuarı’nda sanatseverlerle bir araya geldi

Keçiören Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, gençlere yönelik birbirinden anlamlı etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı milli mücadelenin yıl dönümünü, gençliğin enerjisine ve dinamizmine yakışan organizasyonlarla anacaklarını duyurdu.

Kutlamalar kapsamında düzenlenecek “19 Mayıs’ın Ruhu” temalı fotoğraf yarışmasında, Atatürk sevgisini, Türk bayrağını ve milli duyguları yansıtan kareler yarışacak. Başvurular 10-16 Mayıs tarihleri arasında www.kecioren.bel.tr üzerinden alınacak. Yarışmanın ödül töreni ise 19 Mayıs akşamı saat 20.45’te gerçekleştirilecek.

Keçiören 19 Mayıs 2

Bir diğer etkinlik olan “1919’un İzinde Atatürk Koşusu” ise 19 Mayıs sabahı saat 11.00’de başlayacak. Koşuya katılmak isteyenler de 10-16 Mayıs tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Koşunun ardından saat 11.45’te ödül töreni düzenlenecek.

Keçiören 19 Mayıs 1

Genç girişimcilere yönelik olarak hazırlanan “Girişimcilik ve İnovasyon Proje Yarışması” da kutlamalar kapsamında yer alıyor. Başvurular yine 10-16 Mayıs tarihleri arasında kabul edilecek. Gençlerin fikir ve projelerinin değerlendirileceği yarışmanın ödül töreni ise 19 Mayıs Pazartesi günü saat 20.45’te Kalaba Kent Meydanı’nda yapılacak.

Keçiören 19 Mayıs 3

Başkan Mesut Özarslan, tüm Keçiörenlileri bu özel günün coşkusunu hep birlikte yaşamaya ve gençliğin gücünü hissetmeye davet etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ