Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. hafta mücadelesinde Kahramankazan Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Eskişehir temsilcisi 2 Eylülspor’u 2-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.
SAHADAN 3 PUANLA AYRILDI
Sezona 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle başlayan Kahramankazan ekibi, Kahramankazan İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada taraftarının da yoğun desteğiyle sahadan 3 puanla ayrıldı. Yüzlerce Kahramankazanlı taraftarın tezahüratlarıyla coşkulu bir atmosferde geçen maçta, Belediyespor’un golleri 30. dakikada Ozan Kılıçoğlu ve 48. dakikada Gökhan Demir’den geldi. Bu sonuçla ligde moral depolayan Kahramankazan Belediyespor, puanını 4’e yükselterek şampiyonluk yarışına yeniden dahil oldu. Taraftarlar, maç sonrası oyuncuları ve teknik ekibi uzun süre alkışlarla kutladı.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR
Taraftarlarla birlikte müsabakayı tribünden takip eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, galibiyetin ardından Belediyespor sporcuları ve teknik heyetini tebrik etti. Müsabaka boyunca takıma moral veren taraftarlara da teşekkür eden Başkan Çırpanoğlu: "Emin adımlarla hedefimize doğru ilerlemeye devam edeceğiz. Heyecan dolu müsabakada şehrimizin takımını desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.




