Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahipleri için yaptıkları, domates ekiminde toplanma zamanı geldi. Belediye daha önceden de yaptıkları gibi vatandaşın her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.
Kahramankazan Belediyesi’nin ihtiyaç sahipleri vatandaşları için verimli topraklara ekilen domatesler toplandı. Kahramankazan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışma ile toplanan domatesler Kahramankazan’daki ihtiyaç sahipleri vatandaşlara verilecek.
Kahramankazan Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından da yaptığı paylaşımda, ‘’ İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için verimli topraklarımızda ektiğimiz domateslerimizi, ellerimizle topladık. Sofralarınızda afiyetle yemeniz dileğiyle…’’ ifadeleri ile paylaşımda bulunuldu.