Antalya'nın Serik ilçesinde, bugün öğle saatlerinde meydana gelen bir yangın, güvercin kulübesinde 25 güvercinin ölümüne yol açtı. Yangın, Serik ilçesinin Akçaalan mahallesinde, Kürşat Tufan'a ait güvercin kulübesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıktı.
25 GÜVERCİN TELEF OLDU
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Ancak, kulübe içerisindeki 25 güvercin yangında hayatını kaybetti.
Olayı gören vatandaşlardan Hakan Saygı, kulübede yaklaşık 25 kaliteli güvercin olduğunu ve hepsinin yangında telef olduğunu belirtti. Sahibi Kürşat Tufan'ın ise Erzincan'da askerlik yapan oğlunun yemin törenine katılmak üzere şehre gittiği öğrenildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Mahalle sakini Cemile Dilek de, komşusunun telefonla bilgi vererek yangını haber verdiğini ve geldiklerinde güvercinlerin telef olduğunu söyledi. Polis, yangının çıkış sebebini araştırmak üzere soruşturma başlattı.