Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında 31 Ağustos Pazar günü evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdman öncesinde kırmızı-karalı futbolculardan Zan Zuzek ve Göktan Gürpüz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ZAN ZUZEK: "UMARIM SON 3 MAÇTAN DAHA İYİ BİR PERFORMANS ORTAYA KOYARIZ"

Güçlü bir rakibe karşı taraftarlarının önünde güzel bir maç oynayacaklarını aktaran Zan Zuzek, "Bu maçın gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Umarım son 3 maçtan daha iyi bir performans ortaya koyarız ve iyi bir maç çıkarırız" diye konuştu.

Başkentliler dev ekranda Fenerbahçe’nin heyecanına ortak oldu
Başkentliler dev ekranda Fenerbahçe’nin heyecanına ortak oldu
İçeriği Görüntüle

GÖKTAN GÜRPÜZ: "İYİ HAZIRLANDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ"

Fenerbahçe maçının zor olacağını bildiğini kaydeden Göktan Gürpüz ise hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, "İyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Umarım sahada elimizden gelenin en iyisini yaparız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA