Türkiye'de çok fazla talep gören Egea'nın en ucuz modeli 555.900 TL'ye, en pahalısı ise 1.019.900 TL'ye yükseldi.
Sosyal medyadan, yapılan zamları duyuran Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, Fiat Egea araba markasının, Haziran’da ikinci kez zamlanarak yüzde 3-6 arasında arttığını belirtti.
Ayrıca Özpeynirci, Renault markasının Haziran başında yüzde 4-5 oranında zam yaptığını, 9 Haziran tarihi itibari ile fiyatlarını ortalama yüzde 12 artırdığını söyledi.
Özpeynirci yaptığı paylaşımda, “Haziran başı zamlanmayan Austral fiyatı ise %21 arttı. Böylece, nisan sonunda 250 bin TL ön ödeme yapıp sipariş veren 500 kişiden sadece 100'ü aracı zamsız 1 milyon 190 bin TL'den başlayan fiyatla alabildi” dedi.
Bu konuda çok fazla şikayet geldiğini belirten Özpeynirci, “Geri kalan 400 kişi ise ne yazık ki, araçları zamlı olarak 1 milyon 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla teslim alacak” ifadelerini kullandı.