Fenerbahçe'nin Ganalı stoperi Alexander Djiku'ya Fransa'dan iki önemli teklif geldiği ortaya çıktı.

Lyon ve Nice kulüplerinin Djiku'yu transfer etmek istediği belirtiliyor. Ancak Jose Mourinho'nun oyuncunun ayrılığına onay vermediği ve Djiku'nun da Fenerbahçe'de mutlu olduğu için teklifleri reddettiği kaydediliyor.

Devre arasında Milan Skriniar ve Diego Carlos gibi iki önemli stoperi kadrosuna katan Fenerbahçe'de, Alexander Djiku'nun da ayrılabileceği iddia edilmişti.

Ancak Takvim gazetesinin haberine göre, 30 yaşındaki Ganalı oyuncu takımda kalıp forma mücadelesi vermek istiyor. Jose Mourinho'nun da Djiku'yu kadroda düşünmesi ve oyuncunun ayrılmasını istememesi, transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

Alexander Djiku, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 25 maça çıktı. 8.5 milyon Euro piyasa değeri olan oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.