Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel'in geleceği belirsizliğini koruyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu ile Fenerbahçe yönetimi arasında henüz anlaşma sağlanamadı. Bu durum, Galatasaray'ın da Osayi-Samuel ile ilgilendiği iddialarını ortaya çıkarırken, Nijeryalı gazeteci Victor Modo'dan çarpıcı açıklamalar geldi.
Modo: "Osayi'nin durumuna bakacak olursak, sözleşmesinin bitmesine bir yıldan az bir süre kaldı ve kulüp ile oyuncu arasında görüşmeler başladı. Osayi'yi İngiltere'ye geri götürmek için somut teklifler olduğunu da biliyorum."
"Fenerbahçe ve Osayi, oyuncunun ücret talepleri konusunda anlaşabilirse, Jose Mourinho yönetiminde birkaç yıl daha geçirmenin kararı Fenerbahçe'nin lehine çevireceğine inanıyorum." diyen Modo, Fenerbahçe'nin önemli bir oyuncuyu bedelsiz olarak kaybetmek istemediğini belirtti.
"Osayi-Samuel ile Galatasaray'ın ilgilendiği yönünde iddialar var. Sence Victor Osimhen onu Galatasaray için ikna edebilir mi?" sorusuna Victor Modo, "Victor Osimhen'in gelecek sezon Galatasaray'da olacağını sanmıyorum. Açıkçası Galatasaray'a karşı çılgınca bir aşkı var ama bence Osimhen'in Osayi'yi Galatasaray'a geçmeye ikna edeceğini sanmıyorum." yanıtını verdi.
"Osimhen, Osayi ile konuşabilir. Elbette onlar milli takım arkadaşları ve Nijerya için birlikte mücadele ediyorlar. Bu yüzden elbette Osimhen, Osayi ile bir transfer hakkında konuşmaya karar verebilir ama bence Fenerbahçe'den ayrılırsa İngiltere'ye gidecek." diyen Modo, Osayi-Samuel'in İngiltere'ye dönme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.