Fenerbahçe'nin efsane ismi Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takıma teknik direktör olarak dönme ihtimaliyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

HT Spor'a konuk olan Kocaman, "Fenerbahçe'den gelen telefon size ne hissettiriyor?" sorusuna "Burası Türkiye... Bu kulüpler de çok önemli firmalar. İnanılmaz güçleri olan, içinden çıkan insanları çok önemli yerlere taşımış yerler. Fenerbahçe de Galatasaray da Beşiktaş da çok önemli yerler. Bu kulüplerde ihtiyaç olduğu zaman 'Gel' deniyorsa birisine, o gider. Bunun başka bir şeyi olmaz." şeklinde cevap verdi.

Kocaman, "Burada hissedilen duygu da; eğer bir yardıma ihtiyaç varsa yapabilmek için herkes, Galatasaraylısı da Beşiktaşlısı da yapabileceği her şeyi sonuna kadar yapar diye düşünüyorum. Naçizane benim duygum bu." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, bu sezon Jose Mourinho yönetiminde beklentilerin altında kalırken, taraftarlar arasında Aykut Kocaman'ın tekrar takımın başına geçmesi gibi sesler yükselmeye başlamıştı.