Süper Lig’in 23'üncü haftasında oynanan ve tartışmalı anlara sahne olan Galatasaray - Adana Demirspor maçının hakemi Oğuzhan Çakır hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Karşılaşmanın 12'inci dakikasında Semih Güler ile Dries Mertens arasındaki pozisyonu penaltı olarak değerlendiren Çakır, maçın seyrini değiştiren isimlerden biri oldu. 

Flaş Iddia! Oğuzhan Çakır'ın Hakemliği Mi Bitirildi-1

Sarı-Lacivertliler Beşiktaş derbisi hazırlıklarına devam ediyor Sarı-Lacivertliler Beşiktaş derbisi hazırlıklarına devam ediyor

HAKEM ÇAKIR'IN VERDİĞİ KARAR TEPKİ ÇEKTİ

Verdiği karar büyük yankı uyandırırken, sosyal medyada binlerce eleştiri aldı. Bu gelişmelerin ardından Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK), 27 yaşındaki hakemin düdüğünü astırdığı öne sürüldü. Ancak MHK, ne maçın hakemi ne de karşılaşmadaki tartışmalı pozisyonlar hakkında resmi bir açıklama yaptı. 
 

Kaynak: T24