Ay Yıldızlılarımız, 23-27 Temmuz 2025 tarihleri arasında Polonya’da düzenlenecek FIVB Milletler Ligi Finalleri'nde sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Milli takımımız çeyrek finalde Japonya ile karşılaşacak. Kritik mücadele, 24 Temmuz Perşembe günü saat 17.30’da Lodz kentindeki Atlas Arena’da oynanacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Filenin Sultanları, yarı final biletini almaya çalışacak.
YİNE EKONOMİ SINIFI
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın FIVB Milletler Ligi final etabı için Polonya’ya ekonomi sınıfında seyahat etmesi, sosyal medyada ve spor kamuoyunda büyük tepki topladı. Görüntüler kısa süre içerisinde gündem oldu.
Millilerimiz daha önce de 2024 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi ikinci etap müsabakalarını oynamak üzere ABD'ye tarifeli uçakla ekonomi sınıfında uçmuş ve bu durum tartışmalara yol açmıştı. Ay Yıldızlıların bu kez de Polonya’ya aynı şekilde, tarifeli uçakla gitmesi, eleştirilerin dozunu artırdı. Lodz şehrinde oynanacak VNL finallerine tarifeli uçakla giden Filenin Sultanları’nın bu görüntüleri, sporculara hak ettikleri değerin verilmediği yorumlarına neden oldu