Aksaray’da eski ve yeni sevgili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay yerine gelen polis ve bekçi ekipleri, ayrılmayan taraflara biber gazıyla müdahale etti.
Olay, Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerindeki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, parkta oturan bir genç erkek ve kız arkadaşını gören bir grup, iddiaya göre boşanma aşamasındaki eş meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, iki grup arasında kavgaya dönüştü.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve bekçi ekipleri sevk edildi. Ekipler kavgayı ayırmaya çalışsa da taraflar ayrılmayınca biber gazıyla müdahale edildi. Müdahaleye rağmen kavgaya devam eden gençler, polis ekiplerince güçlükle etkisiz hale getirildi.
4 KİŞİ YARALANDI
Kavgada 4 kişi darp sonucu hafif şekilde yaralandı. Tarafların birbirinden şikayetçi olmaması üzerine gözaltı işlemi yapılmadı. Yaralılar, olay yerindeki müdahalenin ardından parkı terk etti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.




