Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığı tarafından Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Göreneller Görme Engelliler Okulu’nda öğrencilerin moralini yükseltmek amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Asım Bulat, Başkan Yardımcısı Gökhan Uludağ, Gaziler Engelli Spor Kulübü üyeleri, birçok polis memuru, öğrenciler ve aileleri katıldı.
ÇOCUKLAR İLE POLİSLER BİRLİKTE DANS ETTİ
Program, öğrencilerin hazırladığı dans gösterisiyle başladı. Gösterilerin ardından polis memurları ve öğrenciler birlikte şarkılar söyleyerek eğlenceli anlar yaşadı. Etkinlikte öğrencilere patlamış mısır ikram eden polisler, daha sonra onlarla birlikte dans etti.
Daire Başkan Yardımcısı Gökhan Uludağ, yaptığı konuşmada, "Burada sizlerle birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Polis olarak bizlerin görevi sadece güvenliği sağlamak değil, aynı zamanda toplumun huzuruna katkı sunmaktır. Sizlerle bir arada olmak bize büyük bir sevinç veriyor" dedi. Etkinliğin sonunda Okul Müdürü Emrah Taşkın, organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ederek etkinliğin öğrenciler açısından verimli ve keyifli geçtiğini belirtti.