Ankara’nın Keçiören ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir belediye otobüsü önce iki hafif ticari araca, ardından da yol kenarındaki üst geçidin ayağına çarptı. 27 kişinin yaralandığı olayın ardından kapatılan Etlik Caddesi, yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

EGO KAZASINDA 27 KİŞİ YARALANDI

Kaza, Esertepe-Kızılay-Bakanlık hattında hizmet veren 284 numaralı belediye otobüsünün Etlik Caddesi üzerinde seyir halindeyken yaşandı. Otobüs, önünde ilerleyen iki hafif ticari araca çarptıktan sonra sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu üst geçidin beton ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 27 kişi çeşitli şekillerde yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, kaza nedeniyle Etlik Caddesi geçici olarak araç trafiğine kapatıldı.

14 Eylül 2025 Pazar Ankara Nöbetçi Eczane Listesi
14 Eylül 2025 Pazar Ankara Nöbetçi Eczane Listesi
İçeriği Görüntüle

TRAFİK YENİDEN AÇILDI

Kazada hasar gören otobüs, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Belediye ekiplerinin yol temizleme ve güvenlik çalışmalarını tamamlamasının ardından trafik yeniden normale döndü.

Kazaya ilişkin polis ekiplerinin detaylı soruşturması sürüyor.

Kaynak: İHA