Polatlı’nın eğitimdeki en tevrübeli isimlerinin başında gelen Mesut Öztürk, uzun yıllardır elde edilen eğitimdeki deneyimlerini şimdi ASAL VIP eğitim kurs merkezi ile Polatlılı öğrencilerin hizmetine sunuyor. Uzman eğitimci kadrosu, 500’ün üzerinde öğrenci kapasitesi, 10 kişilik sınıfları ve uzman rehberlik servisi ile sınavlara hazırlanan öğrencilerin ve velilerin tek tercihi oluyor. Yeni açtıkları Asal Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek Kurucu Müdür Mesut Öztürk’ten bilgiler aldık. Son derece iyi donanımlı fiziki sınıfları ile eğitimde yeni bir vizyon kazandıracak olan Asal VIP eğitim kurumlarında öncelik kalieli eğitimin yanı sıra öğrenciler kadar velilere de yol göstermek.
ÖZTÜRK: EĞİTİME YENİ BİR İVME KAZANDIRACAĞIZ
ASAL VIP Kurs Merkezi Kurucusu Mesut Öztürk, “Öztürk Polatlı’da eğitim alnında “ Biz Kimsenin, Kimsede Bizim Rakibimiz Değildir” sloganı ile yola çıkmıştır. Öztürk, ” Amacımız bütün eğitim camiası gibi sınavlara hazırlıkta ilçemizde eğitime bir ivme kazandırmaktır, Polatlı’mıza ve ülkemize mutlu bireyler yetiştirmektir” dedi. Bizde Polatlı Postası Gazetesi olarak Özel Polatlı Asal Kişisel Gelişim Kurs Merkezine başarılar diliyor, ilçemize hayırlı olsun, hep başarı ile anılmalarını diliyoruz.
ASAL VIP İLE SİZDE KAZANIN
Uzman eğitimci kadrosu, 500’ün üzerinde öğrenci kapasitesi, 10 kişilik sınıfları ve uzman rehberlik servisi ile sınavlara hazırlanan öğrencilerin ve velilerin tek tercihi olan ASAL VIP Kurs Merkezi, Cumhuriyet Mahallesi Altay Caddesi No:9 Polatlı’da (şehrin merkezinde Atatürk heykeli arka sokağında ) merkezi Ankara’da olan ASAL VİP’in Polatlı şubesi olarak; Özel Polatlı Asal Kişisel Gelişim Kurs Merkezi fiziki anlamda çok güzel bir donanım ile ilçemiz gençliğini sınava hazırlamak gayesi ile açılmıştır. Kurs merkezinin yöneticileri, güçlü kadrosu ve yayıncılarıyla birlikte ilçemizde eğitimde bir farkındalık oluşturmak hedefiyle yola çıktıklarını söylemekteler. Özellikle güçlü ve tecrübeli bir kadroya sahip olduklarının altını çizmektedirler. Kuruculuğunu İlçemizin tanınmış eğitimci ve idarecilerinden Mesut Öztürk yapıyor. Haber/BERKANT ERGİN