Zonguldak’ın merkez ilçesine bağlı Köroğlu köyünde, düğün dönüşü çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Gece saatlerinde meydana gelen olayda, köyde düzenlenen düğün sonrasında daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup karşılaştı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Erdeniz K., yanında bulunan bıçakla Halilcan Köroğlu (24), Emirkan Köroğlu (18) ve Nazmiye Köroğlu’nu yaraladı.

İhbar üzerine köye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla ve özel araçlarla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen üç kişi de hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri hastane çevresinde güvenlik önlemlerini artırırken, olayın şüphelisi Erdeniz K. jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şaka kanlı bitti: 12 yaşındaki çocuk pasajda hayatını kaybetti
Şaka kanlı bitti: 12 yaşındaki çocuk pasajda hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA