Çıkan tartışmada kocasını bıçakladı!
Çıkan tartışmada kocasını bıçakladı!
İçeriği Görüntüle

Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletinde, bir nehir üzerine inşa edilmekte olan demiryolu köprüsünde yaşanan çökme sonucu en az 12 işçi yaşamını yitirdi, 4 işçiye ise hâlâ ulaşılamadı.

ÇALIŞMA SIRASINDA ÇÖKTÜ

Yaklaşık 1.6 kilometre uzunluğundaki köprüde, 55 metre yüksekte sürdürülen çalışmalar sırasında, germe işlemi esnasında çelik halatlardan birinin kopması sonucu çökme meydana geldi. Olay anı kameralara saniye saniye yansıdı.

12 ÖLÜ, 4 KAYIP

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Kayıpları bulmak için teknelerin yanı sıra bir helikopter ve su altı robotları da devreye alındı. Resmi kaynaklar, çökme anında 16 işçinin köprü üzerinde görevde olduğunu açıkladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer benzer projelerde güvenlik önlemlerinin artırılacağını belirtti.

Kaynak: İHA