Belediye Başkanı Adem CEYLAN’ın saha ziyaretleri esnasında keşfini yaparak talimatını verdiği Yayla Konağı ve Mescit inşaatı için çalışmalar başladı. Bu iki yeni yapı, yaylada yaşayanlar ve yaz aylarında gelen misafirler için büyük bir ihtiyacı karşılayacak.

TESK Başkanı Palandöken: "Esnafın prim günü müjdesi artık hayata geçirilmeli"
TESK Başkanı Palandöken: "Esnafın prim günü müjdesi artık hayata geçirilmeli"
İçeriği Görüntüle

Ahatlar Yaylası'nda uzun süredir ihtiyaç duyulan Mescit ve Yayla Konağı inşaatı için malzemeler tedarik edildi ve inşaat çalışmalarına başlandı. Proje, yaylanın doğal yapısına uygun, sade ve kullanışlı olacak şekilde tasarlandı.

Çamlıdere Belediyesi, gerek vatandaşların ibadetlerini rahatça yapabilmeleri için gerekse toplu organizasyonlarda kullanılacak olan Yayla Konağı ve Mescidi bu yaz bitimine kadar tamamlamayı planlıyor.

Ahatlar Köyü sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Çamlıdere Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi