Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, son dönemde adının Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na aday olacağı yönündeki iddialara A Haber canlı yayınında yanıt verdi. Erdoğan, çıkan haberleri yalanlarken, Fenerbahçe'ye olan bağlılığını ve kulübün geleceğine dair düşüncelerini paylaştı.
BU HABERLERİN NEREDEN ÇIKTIĞINI BİLMİYORUM
Bilal Erdoğan, Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olacağı yönündeki iddialar hakkında, "İnanın bu haberlerin nerden çıktığını bilmiyorum. Ben futbolda spor yöneticiliğini hayalimden geçirmedim" ifadelerini kullandı. Kendisinin kimlik kültürü inşası ve eğitimle ilgili faaliyetlere zamanının çoğunu verdiğini belirten Erdoğan, bu önemli işleri futbol yöneticiliği için ihmal etmenin kendisine yakışmayacağını düşündüğünü söyledi.
GALATASARAY'I TUTMAK KOLAY
Fenerbahçe'ye olan kişisel bağlılığını da dile getiren Erdoğan, oğluyla yaşadığı bir anıyı paylaşarak esprili bir dille Fenerbahçe taraftarlığına değindi. "Kendi oğullarımın Fenerbahçe'yi tutması için kıyasıya bir mücadele veriyorum. Okulda öğrencilerle konuşuyorum. Galatasaray formaları, Galatasaray'ı tutmalar falan. Galatasaray'ı tutmak kolay, Fenerbahçe'yi gelin tutun diyorum çocuklara" şeklinde konuştu.
FENERBAHÇE DAHA İYİ YÖNETİLSİN
Bilal Erdoğan, Fenerbahçe'ye dair düşüncelerini net bir şekilde ifade ederken, başkanlık adaylığı iddialarını kesin bir dille yalanladı. "Fenerbahçe tuttuğum takım. Cumhurbaşkanımızın takımı. Başarıya aç bir taraftar haline geldik. Ancak Fenerbahçe Başkanlığına aday değilim" dedi. Erdoğan, elbette Fenerbahçe'nin daha iyi yönetilmesini istediğini vurguladı. Spor yöneticiliğinin sadece tarafgirlik için değil, sağduyuyla oturup konuşulması gereken bir konu olduğunu ve spor seyircisinin de bunu istemesi gerektiğini belirtti.