Müzeler Haftası kapsamında Beypazarlı gençler, Ankara’nın Keçiören ilçesinde yer alan Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesi’ni ziyaret etti. Gençler, tarihin izlerini sürerek geçmişe yolculuk yaptı. Ziyaret sırasında gençler, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet dönemine ait önemli belgeleri, objeleri ve görselleri inceleme fırsatı buldu. Milli Mücadele ruhunu yerinde hisseden Beypazarlı gençler, tarih dolu bir yolculuk yaşadılar.
"ŞANLI TARİHİMİZİ KEÇİÖREN'İMİZDE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Keçiören Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, kültür ve tarihin müzelerle yaşatıldığı vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:
"Kültürümüzü ve tarihimizi Keçiören’imizde, müzelerimizle yaşatıyoruz. Müzeler Haftası dolayısıyla Beypazarı’ndan gelen genç kardeşlerimizi Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzemizde ağırladık. Şanlı tarihimizi Keçiören’imizde yaşatmaya devam edeceğiz."
Kültürümüzü ve tarihimizi Keçiören’imizde, müzelerimizle yaşatıyoruz.
— T.C. KEÇİÖREN BELEDİYESİ (@keciorenbeltr) May 21, 2025
Müzeler Haftası dolayısıyla Beypazarı’ndan gelen genç kardeşlerimizi Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzemizde ağırladık.
Şanlı tarihimizi Keçiören’imizde yaşatmaya devam edeceğiz. pic.twitter.com/OmpUBpgJoA