Beşiktaş, Malili futbolcu El Bilal Toure'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Türkiye - İspanya maçının biletleri satışa çıktı!
Türkiye - İspanya maçının biletleri satışa çıktı!
İçeriği Görüntüle

Beşiktaş, El Bilal Toure’nin geçici transferi için anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbolcu El Bilal Toure'nin geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre kulübümüzün şarta bağlı satın alma opsiyonu bulunmaktadır."

Toure Bjk 3

SÖZLEŞME İMZALANDI

İtalyan ekibi Atalanta'dan transfer edilen golcü oyuncu, bugün saat 15.00'te sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a gelmişti. Kontrollerde bir sıkıntı çıkmamasının ardından oyuncuyla resmi sözleşme imzalandı.

Atalanta'ya 2023 yazında 30 milyon euro bedelle transfer olan 23 yaşındaki futbolcu; 2024 yazında Stuttgart'a kiralanmış ve bu sezon başında geri dönmüştü. Bonservisi İtalya temsilcisi Atalanta takımında bulunan 23 yaşındaki santrfor, geçen sezon Almanya'nın Stuttgart takımında 17 resmi maça çıkıp 3 kez fileleri havalandırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ