Başkent Ankara, ülkeyi en temiz şekilde temsil etmesi gerekirken çöplüğe döndü. En çok kullanılan yollar çöp içinde kaldı. Yayaların geçişini de engelleyen çöpler, her geçen gün daha daha kötü bir görüntü oluşturuyor.
BAŞKENTİN SOKAKLARI ÇÖPTEN GEÇİLMİYOR
Ankara'nın merkezi ilçelerinden Çankaya, Keçiören, Yenimahalle ve Mamak'taki yollar çöplerle doldu. Çöp konteynerlerinin de bulunduğu yollarda kurallar hiçe sayılıyor. Yldan geçen vatandaşlar bilinçsizce çöplerini yola fırlatıyor. Denetim eksiklikleri nedeniyle başkentin sokakları kirli bir görüntüye sahip.
Vatandaşı sağlıksız yaşam koşullarına zorlayan bu olay, halkın tepkisine sebep oluyor. Başkentliler, ilçe belediyelerine defalarca şikâyet etmesine rağmen aynı durum tekrarlanıyor. Kalıcı çözüm bekleyen vatandaşlar, çöp atan kişiler için ceza uygulanmasına geçilmesini istiyor.