Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafla buluştu. İlçenin ekonomik ve sosyal yaşamının temel direği olan esnafı iş yerlerinde tek tek ziyaret eden Başkan Demirbaş, “Her fırsatta vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Onların öneri ve talepleri, bizim için yol gösterici oluyor” dedi.
Ziyaret sırasında vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Demirbaş, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
🤝 Başkanımız Esnafımızla Buluştu
— Çubuk Belediyesi (@cubukbelediyesi) October 19, 2025
Belediye Başkanımız Baki Demirbaş, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledi, talep ve önerilerini dinledi.
Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, onların görüşleri doğrultusunda hizmet… pic.twitter.com/FgH8vOjXCx