Etimesgut Belediyesi, ilçedeki sorunların çözümü ve ihtiyaçların karşılanması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle kahvaltı programında buluştu.

Etimesgut Belediyesi Atakent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, CHP Etimesgut İlçe Başkanı Selçuk Demir, Etimesgut Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Taşkın Ayvaz da katıldı.

İLÇEDEKİ SORUNLAR TEK TEK ELE ALINDI

STK temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği programda, ilçede karşılaşılan sorunlar, belediye ile yürütülebilecek ortak projeler ve sosyal sorumluluk çalışmaları ele alındı. Toplantı, karşılıklı soru-cevap şeklinde devam ederken katılımcılar görüş, öneri ve taleplerini doğrudan Başkan Beşikcioğlu’na iletti.

Başkan Beşikcioğlu, Stk Temsilcileriyle Bir Araya Geldi (2)

Ak Parti Yenimahalle üye artışında birinci oldu
Ak Parti Yenimahalle üye artışında birinci oldu
İçeriği Görüntüle

“BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞINI ESAS ALIYORUZ”

İlçede iş birliğinin önemine vurgu yapan Başkan Beşikcioğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ‘birlikte yönetim’ anlayışını esas alıyoruz. Sizlerin önerileri, talepleri ve sahadaki gözlemleri bizim için çok kıymetli. Sivil toplum dayanışması, hizmetlerin verimli yürütülmesini sağladığı gibi toplumsal bağı ve kent kültürünü de güçlendirir. Katılımları ve katkıları için tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ