İki kamyon arasında kalan taksi, kağıt gibi ezildi
İki kamyon arasında kalan taksi, kağıt gibi ezildi
İçeriği Görüntüle

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde akşam saat 22.48’de meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, ilçede büyük yıkıma yol açtı. AFAD verilerine göre yerin yaklaşık 5,9 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, çevre illerde de şiddetli şekilde hissedildi.

3 BİNA YIKILDI, ÇOK SAYIDA EV HASAR GÖRDÜ

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte drone kameralarına yansıyan görüntüler, depremin ilçede yarattığı tahribatı gözler önüne serdi. İlk belirlemelere göre 3 bina tamamen yıkıldı, çok sayıda bina ise ağır hasar gördü.

Balıkesir’deki Yıkım Gün Ağarınca Ortaya Çıktı (2)1

Depremin ardından AFAD ve belediye ekipleri bölgede arama kurtarma ve hasar tespit çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi. Yetkililer, artçı sarsıntılara karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak: İHA