Ziyaret sırasında Kaymakam YILDIRIM'a, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yunus AKÇELİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan UÇAR ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Durmuş ATAR eşlik etti.

Spor Tesislerinde İnceleme

Kaymakam YILDIRIM, Bala Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nu ziyaret ederek tesislerin genel durumu hakkında bilgi aldı. Kapalı Spor Salonu'nda yapılan küçük onarım çalışmalarını inceleyen YILDIRIM, tesislerin bakımı ve geliştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Yeni Öğretmenevi Hizmete Açılıyor

Kaymakam YILDIRIM, yeni binasında hizmete girecek olan Bala Öğretmenevi'nde de incelemelerde bulundu. Modern ve konforlu bir şekilde tasarlanan öğretmenevini gezen YILDIRIM, öğretmenlerin daha iyi koşullarda konaklama imkanı bulacağını söyledi.

Polatlı 1926 Spor Kulübü Mardin’den eli boş dönüyor Polatlı 1926 Spor Kulübü Mardin’den eli boş dönüyor

"Eğitim ve Spora Önem Veriyoruz"

Kaymakam YILDIRIM, "Bala'da eğitim ve spor alanında yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizin ve öğretmenlerimizin daha iyi imkanlara kavuşması için çalışıyoruz." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ