Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında şehit düşen çalışma arkadaşı Yakup Kozan’ın ailesini ziyaret etti.
Bakan Işıkhan, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 Temmuz’un 9’uncu yılında aziz milletin yazdığı destana vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“9 yıl önce, 15 Temmuz gecesi, göğsü iman dolu aziz milletimiz bir destan yazdı. O gece, hain darbe girişimine ve FETÖ'cü alçaklara karşı gövdesini siper eden çalışma arkadaşımız, şehidimiz Yakup Kozan’ın kıymetli annesi Fethiye teyzemizi ve kardeşi Yasin kardeşimizi ziyaret ettik. Şehitlerimizin bıraktığı mukaddes emanetlere her zaman sahip çıkacağız. Bizler o kutlu destanın kahramanı şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Vatanı için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen tüm kahramanlarımızı saygıyla, rahmetle anıyorum.”