Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2023'te 37 bin vatandaşa hizmet sunduklarını belirtti. Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ÇASGEM üzerinden iş dünyasındaki bilimsel ve teknolojik ilerlemeleri izleyerek, çalışanların ve işverenlerin taleplerine uygun eğitim, danışmanlık ve araştırma hizmetlerini sürdürdüklerini vurguladı.
BAKAN IŞIKHAN: 37 BİN VATANDAŞIMIZA EĞİTİM HİZMETİ SAĞLADIK
Işıkhan, 2023'te iş hayatına katkı sağlamak amacıyla çeşitli eğitim ve araştırma faaliyetleri gerçekleştirdiklerini dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Toplam 37 bin vatandaşımıza eğitim hizmeti sağladık. MİLTEK kapsamında 124 gencimize yazılım eğitimi verdik. 3 çalıştay, 3 araştırma ve 7 projeyi tamamladık. Depremzede vatandaşlarımızın desteklenmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması adına kurumumuzun sosyal tesislerini depremzede vatandaşlarımıza açtık. ÇASGEM personeli kıymetli mesai arkadaşlarımıza özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum."