İstanbul Küçükçekmece’de öldürüldükten sonra Eyüpsultan’da yol kenarında valizin içinde cesedi bulunan üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın (22) ölümüyle ilgili sevgilisi eski polis Cemil Koç ve beraberindeki 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Cinayetin ardından şüpheli Cemil Koç’un valizi evde çıkarmasına ve otomobil ile taşımasına yardım ettiği belirlenen şüpheli Oğuz K. (55) gözaltına alınmıştı. Oğuz K., Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Ankara'da güpegündüz motosiklet hırsızlığı! O anlar kamerada
Ankara'da güpegündüz motosiklet hırsızlığı! O anlar kamerada
İçeriği Görüntüle

Ayşe Tokyaz cinayetine ilişkin devam eden çalışmalarda gözaltı sayısı 9’a yükselirken, aktif görevde olduğu öğrenilen polis memuru İ.U.U. da gözaltına alındı. Şüpheli polis memuru, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İHA