'Annem Ankara' dizisinin final bölümünün hangi gün yayınlanacağı merak konusu olmuştu. Dizi, önümüzdeki hafta final yapacak.
“ANNEM ANKARA” YERİNİ “EŞREF RÜYA”YA BIRAKIYOR
Başrollerini Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı dizi, bu hafta 14’üncü bölümüyle ekrana gelecek. Haftaya ise Kanal D’de 'Annem Ankara'nın yayın saatinde yeni dizi 'Eşref Rüya' izleyiciyle buluşacak. Bu gelişme sonrası, dizinin finalinin hangi gün yayınlanacağı tartışma konusu olmuştu.
FİNAL BÖLÜMÜNÜN TARİHİ BELLİ OLDU
Birsen Altuntaş’ın haberine göre, finalin salı günü yayınlanması halinde, dizinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç’in 'Kral Kaybederse' dizisiyle rakip olacaktı. Ancak gelen kulis bilgilerine göre, Kanal D’nin büyük bir değişiklik yapmaması halinde “Annem Ankara” final bölümüyle 23 Mart Pazar günü ekrana gelecek.