Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen proje kapsamında, Ata Anaokulu yürütücülüğünde, ‘Az geldik; uz geldik; hediyelerimizle geldik’ isimli sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Ata Anaokulu, Şehit Ender Alper İlkokulu, Şehit Erkan Tümer İlkokulu, Almina Anaokulu, Gelincik Anaokulu, Ayşegül Tuna İlkokulu ve Şehit Muammer Yalçın Anaokulu öğretmen ve yöneticileri ile başlatılan projeye vatandaşlar ve çeşitli kuruluşlar da destek verdi.

ASBÜ’nün “Duygusal Zeka Geliştirme Platformu” projesi büyük ilgi topladı ASBÜ’nün “Duygusal Zeka Geliştirme Platformu” projesi büyük ilgi topladı

OKULLARA DAĞITILDI

Bağışlanan kitaplar, incelemelerin ardından 4 bin adet olarak paketlendi. Çocukların hikaye kitaplarını dinlemeleri için minder ve ağızları tatlansın diye horoz şekerleri de paketlendi. Ankara’dan yaklaşık 20 eğitimci, Adıyaman’a gitti. Özenle hazırlanan kitaplar, eğitimciler tarafından, Adıyaman’da depremzede çocukların eğitim gördüğü 25 anaokuluna ulaştırıldı.

Kaynak: İHA