Ankara Valisi Vasip Şahin, Altındağ ve Mamak ilçelerinde kaymakamlık ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Altındağ Kaymakamlığına geçen Vali Şahin, Kaymakam Bülent Bayraktar’dan ilçede yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında kapsamlı bilgi aldı. Değerlendirme toplantısında sosyal hizmetlerden altyapı yatırımlarına kadar birçok konu ele alındı.
Altındağ Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Vasip Şahin, Kaymakam Bülent Bayraktar’dan ilçede yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. pic.twitter.com/NWV5rFh4GD
— T.C. Ankara Valiliği (@AnkaraValiligi) August 18, 2025
Daha sonra Mamak Kaymakamlığına geçen Vali Şahin, Kaymakam Mehmet Nebi Kaya’nın sunumuyla ilçedeki hizmetler, kentsel dönüşüm çalışmaları ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeler hakkında bilgilendirildi.
Mamak Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Vasip Şahin, Kaymakam Mehmet Nebi Kaya’dan ilçede yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. pic.twitter.com/YbekTEOI1T
— T.C. Ankara Valiliği (@AnkaraValiligi) August 18, 2025