Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 20 oranında zam yapıldığını duyurdu. Tiryaki, yaptığı paylaşımda, Hizmet İş Sendikası ile yürütülen haklı mücadelede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ettiğini belirtti.
"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"
Başkan Tiryaki, “Bu yılın ikinci yarısı için zam oranımızı işçilerimizin huzurunda yüzde 20 olarak duyurduk. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Çalışanların emeklerinin kendisi için çok kıymetli olduğunu vurgulayan Tiryaki, “Bu belediye hepimizin. Bu şehir, bu ilçe hepimizin. Gelecek hepimizin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.
Bugün belediyemizin kıymetli emekçileri ile bir müjdeyi paylaşmak için bir araya geldik.
— Dr. Veysel Tiryaki (@DrVeyselTiryaki) July 22, 2025
Hizmet İş sendikası ile yaşadığımız haklı mücadelemizde bizim yanımızda duran tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İşçilerimizin bize olan güveni haklılığımızın bir kanıtıdır… pic.twitter.com/PTcrxWjYFR