Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, her yıl olduğu gibi bu yılda 1. sınıfa başlayan öğrencilere hediyeler dağıtmaya devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 1. sınıfa başlayan gençlerin yüzünü gülümsetmek için Altındağ Belediyesi çalışmalara başladı.

Altındağ Belediyesi, 1. sınıfa başlayacak olan tüm Altındağlı gençlere kırtasiye seti ve çantaları öğrencilerin sırasına bırakacak. Öğrenciler sıralarından çantalarını ve kırtasiye setlerini alarak 1. sınıfa başlayacaklar.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, sosyal medya hesabından 1. sınıf öğrencileri için müjdeyi duyurdu.

Balcı, "ÇOCUKLARIN BELEDİYESİ HAZIR  Her yıl olduğu gibi bu sene de ilkokul birinci sınıfa başlayacak tüm öğrencilerimizin okul hediyesi Altındağ Belediyemizden İçerisinde kırtasiye seti de yer alan çantamız okulun ilk günü sıralarda olacak" paylaşımını yaptı.

HABER: ÖMER YILDIZCI

Editör: ÖMER YILDIZCI