Maç boyunca 10 kişi kalan Polatlı ekibi, buna rağmen güçlü rakibine karşı sergilediği performansla üç puanı hanesine yazdırdı.
"BİZE HER YER POLATLI"
Polatlı 1926 SK teknik direktörü Alper Gülter, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalarda, takımının mücadelesini ve galibiyetin anlamını vurguladı. Gülter, "Bu maç, dik duruşun ve Allah’ın adaletinin bir göstergesiydi. Hafta içi, maçın oynanacağı statta hazırlıklar tamamlanmıştı, ancak maçın Etimesgut’a verilmesi kararlaştırıldı. Ancak unutulan bir şey vardı, her yerin Polatlı olmasıydı." dedi.
"GALİBİYETİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ"
Devre arasında oyuncularına takım kaptanı Ömer'in haksız yere kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından "Sadece bir 45 dakika daha oynayalım" dediğini belirten Gülter, aslında maçı ilk yarıda gözlerindeki hırsla kazandıklarını ifade etti. "10 kişiyle, toplamda 80 dakika boyunca ligin ikinci sırasındaki takıma karşı mücadele ederek güzel bir oyun sergiledik. Bu galibiyetin haklı gururunu yaşıyoruz." diye ekledi.
GÜLTER'DEN YILDIZKAYA'YA TEŞEKKÜR MESAJI
Gülter, maç boyunca gösterdikleri özveri ve üstün performanstan dolayı oyuncularına teşekkür ederken, Polatlı halkına ve kulüp camiasına da teşekkür etti. "Her zaman bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya'ya, kulüp başkanımıza, yönetimimize ve Etimesgut yolunu tutan cefakar taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyorum" dedi.