Muğla'nın Ortaca ilçesinde alkol sofrasında tartışma çıktı. Çıkan olayda bir kişi baba ve oğlunu bıçakla öldürdü. Kendisinin de yaralandığı olayda zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.
ALKOL ALARAK DEHŞET SAÇTI
Kan donduran olay, Muğla'nın Ortaca ilçesi Terzialiler Mahallesi'nde yaşandı. Olayla ilgili öne sürülen bilgilere göre, Göksal U., Menderes Aşgın'ın evine gelerek beraber alkol almaya başladı.
Sebebi henüz netleşmeyen bir anlaşmazlık nedeniyle ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 35 yaşındaki Göksal U., mutfaktan aldığı bıçakla 45 yaşındaki Menderes Aşgın ile aynı evde yaşayan 43 yaşındaki Nesrin Acar’ı yaraladı.
BABA VE OĞLU ÖLDÜRDÜ
Olay anında evde bulunan 13 yaşındaki Kıvanç Aşgın’ın, yaşanan bıçaklama olayını telefonla polise bildirdiği, ancak bunu fark eden Göksal U.’nun çocuğa da saldırarak bıçakladığı ve ardından evden kaçtığı belirtildi.
Komşuların kavga sesleri üzerine durumu bildirmesiyle adrese ulaşan polis ekipleri, evde korkunç bir tabloyla karşılaştı. İçeri giren ekipler, çok sayıda bıçak darbesiyle hayatını kaybetmiş Menderes Aşgın ve oğlu Kıvanç Aşgın’ın cansız bedenlerini buldu. Ağır yaralı olan Nesrin Acar ise sağlık görevlilerince hastaneye sevk edildi.
Olayda kendisi de yaralanan ve kaçan Göksal U., kısa süre sonra polis ekiplerince Çaylı Mahallesi bent yolu civarında yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.