Süper Lig’in 38. haftasında şampiyon Galatasaray ile Başakşehir’in karşı karşıya geldiği mücadelede, maçtan önce saha ortasında yürekleri ısıtan bir an yaşandı.
Kanserle mücadelesini henüz 3 yaşında kazanan Ali Asaf Demir için Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve minik savaşçının ailesi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin çimlerinde buluştu. Küçük Ali Asaf’ın onuruna sarı-kırmızılı balonlar gökyüzüne bırakıldı.
Bu özel an, babasının sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyla başlatılan bir umut hareketinin parçasıydı. Kısa sürede binlerce insanın kalbine dokunan bu çağrı, geçtiğimiz günlerde Sancaktepe'de yapılan geniş katılımlı bir balon etkinliğiyle büyüdü.
Hayata sımsıkı tutunan, mücadele etmeyi hiç bırakmayan küçük bir aslan: Ali Asaf! 💛❤️
— #5YıldızlıŞampiyon ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (@GalatasaraySK) May 30, 2025
Bu balonlar yalnızca bir hayalin değil, kanserle mücadele eden tüm çocuklarımıza umut ve cesaretin simgesi olarak gökyüzüne yükseliyor. pic.twitter.com/chvZvuRTkY