Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri etkinliği, edebiyat ve düşünce dünyasına yön veren isimlerin katıldığı Sanat, Edebiyat ve Yaratıcılık konulu panelle kapılarını açtı. Yoğun katılımın olduğu programın açılış panelinde, eğitimci-yazar Nazmi Şimşek, yazar Siyami Yozgat ve şair-yazar Mehmet Sadık Fidancı konuşmacı olarak yer aldı.
Panele, Ankara'da çalışmalarını sürdüren Akdağmadeni Derneği adına davet edilen Dernek Başkanı Eyüp Yıldırım da katılarak programa destek verdi. Sanatseverlerin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, panel boyunca kültür, edebiyat ve sanat derinlemesine tartışıldı.
PANEL BEĞENİ TOPLADI
Panelin dinleyici kitlesini büyük ölçüde etkinliğe davet edilen sanatçılar oluştururken, katılımcılar tarafından panelin oldukça verimli geçtiği ifade edildi.
Etkinlik kapsamında Dernek Başkanı Eyüp Yıldırım, sanatçı İlhan Altun’un atölyesini de ziyaret etti. Altun’un el emeğiyle hazırladığı eserleri yerinde inceleyen Yıldırım, sanatçıyı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.