Türk Jandarma Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı tarafından anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. AK Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhami Teke’nin öncülüğünde yapılan ziyarete, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkan yardımcıları ve AK Parti Polatlı Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Ziyaretin dikkat çeken bir diğer ismi ise Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam oldu.

Gençlerbirliği'nde Osman Sungur güven tazeledi
Gençlerbirliği'nde Osman Sungur güven tazeledi
İçeriği Görüntüle

Heyet, Polatlı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Gökşen’i makamında ziyaret ederek, teşkilatın 186 yıllık köklü geçmişine ve bugünkü görev bilincine duydukları takdiri ifade etti. Ziyaret esnasında, Jandarma Teşkilatı’nın ülke genelinde olduğu gibi Polatlı’da da kamu güvenliği, asayişin sağlanması ve toplumsal huzurun korunması adına yürüttüğü fedakâr çalışmalar öne çıkarıldı.

AK Parti heyetinin, teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak jandarma personeline destek mesajları verdiği ziyaret sırasında, teşkilatlar arası iş birliğinin önemine de dikkat çekildi.

Ziyaret, günün anlam ve önemine uygun olarak gerçekleştirilen samimi sohbetlerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Muhabir: BEHRAM CANPOLAT