Ankara’nın Akyurt ilçesinde anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapan Güzelhisar Ortaokulu, Hempa Çocuk Dostu Şehirler Programı kapsamında önemli isimleri ağırladı. AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Akyurt Belediye Başkan Vekili Tuncay Karakoç ve Belediye Başkan Yardımcısı Nadi Tiryaki, öğrencilerle bir araya gelerek onların projelerini ve fikirlerini yakından inceledi.
Ziyarette, çocukların hazırladığı yaratıcı projeler tek tek incelenirken, öğrencilerin düşüncelerine ve önerilerine de büyük önem verildi. Programa katılan heyet, çocuklarla birebir sohbet ederek onların beklentilerini ve önerilerini not aldı.
Güzelhisar Ortaokulunda AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir,
— Akyurt Belediyesi (@akyurtbel) April 17, 2025
AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım,
Başkan Vekilimiz Tuncay Karakoç,
Başkan Yardımcımız Nadi Tiryaki, Hempa Çocuk Dostu Şehirler Programı kapsamında öğrencilerin çalışmalarını inceledi. pic.twitter.com/CORCGf4ZUJ