Adı birçok takım ile anılan tecrübeli teknik adamın yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı aktarıldı. Abdullah Avcı'nın Suudi Arabistan'dan bir takım ile Azerbaycan ekibi Neftçi arasında kaldığı belirtiliyor.
İKİ TAKIM ARASINDA KALDI
Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan takımlarının Abdullah Avcı’nın sıkı takibinde olduğu belirtildi. Arabistan liginden bir takımla görüştüğü iddia edilen Avcı'nın, anlaşma sağlanması durumunda yeni takımına imza atacağı kaydedildi.
Ayrıca 61 yaşındaki teknik adam için Azerbaycan ekibi Neftçi’nin de ilgisi bulunuyor. Abdullah Avcı’nın bu iki takım arasında kaldığı ve son kararını vereceği ifade edildi.
Abdullah Avcı, Trabzonspor’daki son döneminde 44 maça çıkmış ve bu karşılaşmalarda maç başına 1.84’lük bir puan ortalaması elde etmişti.
Deneyimli teknik adamın, yurt dışı kariyerine hangi ülkede ve hangi takımda devam edeceği merakla bekleniyor.