2023 TEKONOFEST’te olduğu gibi bu yılda nerede olacağı büyük merak konusu oldu.

Peki, 2024 te TEKNOFEST nerede olacak? 2024 TEKNOFEST başvuruları ne zaman? 2024 TEKNOFEST ne zaman? Sorularını sizler için bu haberimizde cevaplayacağız.

Türkiye'nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, 2024 etkinliğinin düzenleneceği şehri açıkladı. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile merakla beklenen soruya cevap verdi.

2023 yılı içerisinde en popüler aramalardan biri olan "TEKNOFEST nerede?" sorusunun ardından, festivalin gelecek yılki adresi de açıklığa kavuştu. Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Uzaklarda Arama! TEKNOFEST 2024 ADANA'da." ifadelerini kullanarak heyecanı doruğa çıkardı.

TEKNOFEST, Adana'nın ev sahipliği yapacağı 2024 etkinliğiyle teknoloji tutkunlarını, yenilikçi projeleri ve geleceğin teknolojilerini bir araya getirerek büyüleyici bir atmosfer sunmayı hedefliyor. Detaylı bilgilerin resmi TEKNOFEST sosyal medya hesaplarından paylaşılacağı belirtilirken, festivalin katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacağı vurgulandı.