Denizlispor Yeni Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım kimdir? Denizlispor Yeni Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım kimdir?

Survivor All Star 2024'te Nagihan Karadere, talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Peki, 2024 Survivor Nagihan elendi mi devam mı edecek? İşte Nagihan Karadere'nin Survivor kararı…

Nagihan Karadere

2024 SURVİVOR NAGİHAN ELENDİ Mİ DEVAM MI EDECEK?

Survivor All Star'ın 45.bölümünde Kırmızı takımdan Nagihan Karadere oyun esnasında bir sakatık geçirmiş, ambulansla hastaneye yetiştirilmişti. Nagihan geçirdiği sakatlık sonra ilk kez konuştu. Karadere’nin programdan ayrılıp ayrılmayacağı belli oldu.

Nagihan Karadere1

Sakatlık sonrası konseyde Acun Ilıcalı ile konuşan Nagihan Karadere, "Eğer ayrılır gidersem hep o an hafızamda olacak ve değiştirmeye çalışacağım hafızamda ama olmayacak bir türlü düzeltemeyeceğim ve bir ömür o travma ile yaşamak istemiyorum. Burayı ve sizleri çok seviyorum. En azından doktorumuzun kontrolünde kendimi denemek istiyorum ama zorlamadan, riske atmadan. Çünkü sağlık her şeyden önemli. Sevenlerimi üzmek istemiyorum. Buradan çekip gitmek en kolayı ancak mücadele etmek en zoru. Ondan varımı, yokumu ortaya koyup doktorumla beraber parkura geri dönmek istiyorum. Olursa olur. Olmazsa da hızlı bir şekilde Türkiye'ye dönüp ameliyatımı olmak istiyorum." dedi.

Nagihan Karadere2

Nagihan’ın isteği kabul edildi. Survivor All Star’da yarışmacı olmaya devam edecek.